Tutustu toteutuksiimme

Referenssit

Viestintätoimisto

Sisältöä kaikkiin kanaviin

VIESTINTÄTOIMISTO I-print | plus on erikoistunut sidosryhmälehtien tuottamiseen ”avaimet käteen” -periaatteella. Autamme asiakkaitamme puhuttelevan sisältömarkkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa aina ideoinnista kanavariippumattomaan julkaisemiseen saakka. Rakennamme sisältö- ja julkaisusuunnitelmat ja tuotamme laadukasta sisältöä sekä printtiin että digiin ja sosiaalisen median kanaviin.

  • Julkaisukonseptin luominen ja uudistaminen
  • Visuaalinen suunnittelu, taittotyöt
  • Sisällöntuotanto: toimitustyö, valokuvaus, editointi ja oikoluku
  • Viestinnän suunnittelu, konsultointi ja koulutus
Ilkka-Yhtymän yritysviestinnän palvelukokonaisuus kasvaa

Ilkka-Yhtymä Oyj:n viestintätoimisto I-print | plus siirtyy 1.1.2017 alkaen I-print Oy:stä osaksi I-Mediat Oy:n markkinoinnin tuki -yksikköä. Markkinointi- ja viestintäpalvelujen yhdistämisen myötä voimme tarjota nykyisille ja tuleville asiakkaillemme entistä kattavampia palvelukokonaisuuksia. Yksikön vetäjänä toimii markkinointipäällikkö Annemari Vanhaviitakoski. Asiakkaita palvelevat tuottaja, kaksi projektipäällikköä/toimittajaa, valo- ja videokuvaaja sekä viisi graafista suunnittelijaa. Tiimiä täydentävät I-Medioiden muut tukipalvelujen yksiköt: mainosvalmistus, digituotanto ja tutkimusosasto.

Kattavat yritysviestinnän palvelut tulevat osaksi maakunnan monipuolisinta mainosverkkoa. Yhdeksän paikallisen mediamme ja niiden digitaalisten palvelujen kautta asiakkaamme tavoittavat viikottain lähes neljäsataatuhatta lukijakontaktia. Kokonaisuutta täydentävät verkostokumppaniemme tarjoamat valtakunnalliset digitaaliset mainoskanavat.