Digitaaliset palvelut

Painotyöt hallintaan

I-PRINTIN sähköisten palveluiden kätevään yhden luukun -kokonaisuuteen kuuluvat painotuotteiden arkistointi-, muokkaus- ja tilausjärjestelmä i247 sekä Crossmedia-, logistiikka- ja vaalikanavapalvelumme.

Kysy lisää

Asiakasvastaava Merja Munkki, p. 050 3000 629

Kirjaudu palveluun

i247

i247

i247 on painotuotteiden arkistointi-, muokkaus- ja tilausjärjestelmä , jonka avulla tuotat, varioit ja personoit yrityksesi viestintämateriaaleja nopeasti ja tehokkaasti.

Crossmedia

CROSSMEDIAPALVELUMME avulla suorakampanjan voi rakentaa joustavasti erilaisista printti- ja digiratkaisuista yhdistellen muun muassa perinteistä osoitteellista tai osoitteetonta kirjepostia, www-kampanjasivustoja, sähköposti- ja mobiiliviestintää. Toteutamme kampanjasi toiveesi mukaan räätälöiden, sisältäen mm. kohderyhmän kontaktitietojen haun, materiaalien suunnittelun, toteutuksen ja personoinnin. Crossmediapalvelumme seuranta- ja analyysityökalut tuottavat käyttöösi arvokasta asiakastietoa jatkokontaktointia varten. Linkitys logistiikkapalveluun avaa runsaasti lisämahdollisuuksia.

Lue lisää esitteestä

Logistiikkapalvelu

I-PRINTIN LOGISTIIKKAPALVELU on suunniteltu tukemaan yritysten suoramarkkinointia ja -mainontaa. Palveluun kuuluvat markkinointimateriaalien varastointi, pakkaus- ja postitustyöt, graafisten ohjeiden ja paino-orginaalien hallinta, tulostukset ja painatukset, asiakasrekisterin ylläpito sekä crossmedia -palautteen hallinta. Linkitys crossmediapalveluun avaa runsaasti lisämahdollisuuksia.

Lue lisää esitteestä